Zdravlje

Jednog dana više neće biti multiple skleroze

Jednog dana više neće biti multiple skleroze. Neće biti u stanju izazvati nam bol, umor, slabost, vrtoglavice, probleme sa ravnotežom i sve one lude zamrznute trenutke koje imamo u mozgu. Više neće imati priliku uznemiravati ili povrijediti niti jednu drugu osobu na svijetu. Njezini pokušaji da izazove bilo kakvu vrstu štete kod nekoga bit će onemogućeni.

Volio bih da je taj dan bio danas, ali kad sam se jutros probudio, MS je još bio ovdje.

Čini se da se taj moj san još nije ostvario, ali to ne znači da nema nade za sutra.

Bez obzira vjerujete li mi ili ne, sutra je sve moguće i nikada neću prestati vjerovati da će se velike stvari dogoditi… za vas i za mene.

Danas dok to čekam, odlučim s mukom živjeti svoj život u ovom trenutku. Otkrio sam kad živim na taj način, mogu staviti svoje strahove i brige na stranu jer nalazim više radosti usredotočujući se na stvari koje su mi doista važne. Znate, stvari kao što su obitelj, prijatelji, moja djevojka koja brine o meni, kava ,pivo i glazba . Da, puno glazbe.

Moj najveći san je sve ovo vrijeme : , ljudi će gledati na taj put na kojem sam se htio ne htio našao u životu i pitaju se što me je učinilo tako snažnim. Želim da vide nešto što u meni ostavlja strahopoštovanje i tražeći razlog u svojoj glavi.

A kad pitaju što mi je dalo takvu snagu, glasan odgovor bit će: „Imao je multiplu sklerozu i nikada joj nije dao prava na svoje srce. Živjeo je i volio život unatoč toj neprekidnoj, bespoštednoj, i nimalo fer borbi. ”I želim da oni koji me vide mogu nositi tu istu snagu sa sobom kamo god krenuli .

Ja tu snagu želim prije svega za vas . Da danas imate snage suočiti se s ovim trenutkom u svom životu bez obzira jeste li u bolnici kao sto sam ja bio jutros , zakačeni na bučne monitore, prateći pogledom zaposlene medicinske sestre kako nose lijekove, ili ako hodate ujutro ulicom više kao pijanac nego kao nekakav ugledan građanin.

Vi ste doista nevjerojatni. Nikad ne vjerujte u ništa drugo. Sve one negativno usmjerene misli koje imaju tendenciju da se probijaju u vaše misli … to su laži. Sve same laži. Dovoljno ste jaki za ovaj dio putovanja, koji je pred vama . Mnogo ste jači nego što to sebi priznajete.

Uživajte u svim malim trenucima koji su danas pred vama. Pronađite nešto što vam daje radost i to učinite. Pronađite dugu da se održite u toj oluji. Danas je tvoj dan, sada UŽIVAJTE i odmorite se! Sutra je novi dan pred vama. Laku noć! Vidim da već brljam

Budite jaki i kao i uvijek

Hvala vam na čitanju!

Ivan Novak

Anketa

Za koga biste od ovih kandidata glasali da su danas predsjednički izbori?

Related posts

Sjajno zdravlje – treće dobi

Bolesti štitnjače i prehrana

Ljekovita svojstva morske soli

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com