"> IZBORNIKOVA MAJKA PUCA OD PONOSA, ALI JE I ZABRINUTA ZA SINA Kata Dalić: Rekla sam mu idi sine do kraja, pa dokle stigneš, ali žao mi ga, sekira mi se - Treća dob i 50+
">
Zanimljivosti

IZBORNIKOVA MAJKA PUCA OD PONOSA, ALI JE I ZABRINUTA ZA SINA Kata Dalić: Rekla sam mu idi sine do kraja, pa dokle stigneš, ali žao mi ga, sekira mi se

Televizija Federacije BiH (FTV) objavila je u svom dnevniku prilog iz Livna u kojem su sugovornici njihove reporterke Željke Mihaljević bili članovi obitelji i prijatelji hrvatskog nogometnog izbornika, Livnjaka Zlatka Dalića.

– Livno se Zlatkom Dalićem ponosi: Bosanac na čelu hrvatske reprezentacije, najavila je voditeljica prilog koji započinje rečenicom: – Majka ga voli, a Hrvatska slavi.

U razgovoru za Federalnu televiziju Dalićeva majka Kata je sretna, ali i brine za sina te mu poručuje:

– Da ide do kraja, pa dokle stigne. A ja mu kažem: ‘Izgubi!’ A on: ‘A mama što?’ A ja mu kažem pa da ovo više prekine se, dodijalo mi. Žao mi je njega, sekira mi se, izjavila je sa smiješkom i neskrivenim ponosom gospođa Kata, s kojom su reporteri razgovarali uoči povijesne utakmice Hrvatska-Engleska, što znači da će mama Dalić još neko vrijeme biti na slatkim mukama.

U domu Dalića vladaju ponos i strepnja.

– Jako sam ponosna na njega i njegov uspjeh koji je napravio i što sam još ponosnija što je sam sve napravio, što mu niko nije pomogao, nego sam. Bio je jako uporan, jako strpljiv, jako vrijedan, ističe Mladenka Bandov, sestra Zlatka Dalića.

Rodni grad hrvatskog izbornika Zlatka Dalića pred svaku se utakmicu ‘oblači’ u kockice. Njime se ponose i bivši suigrači u malom i velikom nogometu.

– U Čulinom mlinu smo odigrali nekoliko sezona dok on nije otišao u Hajduk, tako da nam je ostalo to u nekom baš lijepom sjećanju, pogotovo nama sad ide u prilog ponovo oformljen klub, prvi donator je bio Zlatko, znači, sve naj, kaže Boro Matan, trener malonogometnog kluba ‘Čulin mlin’.

– Zlatko je imao tu sreću i upornost i marljivost i takav je bio da je otišao u Hajduk u to vrijeme i probio se, hvala bogu, ističe trener vratara NK ‘Troglav’ Miroslav Ištuk Čiše, koji je s Dalićem nogomet zajedno igrao kao junior.PRENOSI

– I nadat je se finalu i eventualnoj tituli, ali i sam ovaj rezultat je vrh vrhova. Znači to je rezultat koji ovako mala država može samo sanjati, dodaje Matan, s kojim su također razgovarali prije utakmice s Englezima.

Povezane vijesti

Tri bitna zahtjeva Sindikata na Vijeću umirovljenika i starijih osoba!

Administrator

20 fenomenalnih savjeta

Administrator

Hrvatska volontira – ruka koja spaja mlade i starije

Administrator

Miris kave je dovoljan za bolji rad mozga

Administrator

Nikola (70) susjedi Tatjani (38) počupao cvijeće, pa ga ona nalemala kamenom

Administrator

OPASNOST U METROPOLI: Svako treće dizalo u Zagrebu nema sigurnosne mehanizme

Administrator