Aktivnosti Zanimljivosti

Isabella Rossellini: Nakon 60. godine posla za žene ponovno ima!

Talijanska glumica i kćerka slavnih roditelja pričala je o tome zašto mnoge slavne glumice nemaju posla u periodu između 45. do 60. godine

Isabella Rossellini, slavna glumica i kćerka slavnih roditelja Ingrid Bergman i Roberta Rossellinija, dugo je vremena bila poznata po ugovoru s kozmetičkom kućom Lancome. Ove je godine proslavila 64. rođendan, a za časopis The Guardian dala je zanimljiv intervju kojim nas je natjerala na razmišljanje.

Isabella je, naime, dugo bila glavno reklamno lice slavnog branda Lancome. Kada je navršila 44 godine, Lancome je za svoje reklamno lice odabrao glumicu koja je tada bila 12 godina mlađa od Isabelle – Juliette Binoche. Sada, u Isabellinoj 65. godini, Lancome ju je ponovno pozvao.

 Uz Lancômeove vrijednosti, koje predstavlja na veličanstven i iskonski način, Isabella utjelovljuje i koncept savršene ljepote koja je sinonim za blagostanje. Njezin je stav prema starenju vrlo pozitivan; doživljava ga kao vlastitu afirmaciju, kao nešto oslobađajuće’, navodi Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancômea.

Isabella Rossellini će biti stalna Lancômeova ambasadorica, koja će sa širom javnošću dijeliti male tajne o pronalaženju sreće i istinske ljepote. Njezine će se izjave objavljivati u tiskanim i digitalnim medijima i na posebnim događanjima. ‘Lancôme je bio bitan dio moga života i zato sam jako sretna što ponovno surađujemo. Nastavak suradnje ispunjava me radošću i uzbuđenjem. Svjesna sam da je odluka o mom angažmanu dio šire slike i da ukazuje na Lancômeovu želju da slavi ljepotu žena svih dobi,’ izjavila je Isabella Rossellini.

Samu glumicu to nije iznenadilo – rekla je kako ju je na to upozorila mama, slavna Ingrid Bergman. Rekla joj je kako puno glumica nema posla u periodu od 45. do 60. godine života. Prestare su da bi igraledjevojke, premlade da budu bake. No, sa 60 se sve vraća – posla ima puno.
Pitamo se kada će – i hoće li uopće – nestati dobna diskriminacija žena,piše

Related posts

Vrijeme je ‘poludjelo’. Evo što čeka Hrvatsku

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA U SABORU

Umirovljenici Varaždinske županije Dan starijih osoba obilježili humanitarno

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com