Zanimljivosti

Imuna na starenje: Dr. Quinn je treći put pozirala za Playboy

Nisam bila ni na jednoj estetskoj operaciji. Lice i tijelo su poput slikarskog platna. S godinama ih popunjavamo borama i toga se ne treba sramiti, izjavila je glumica

Jane Seymour, koja je 90-ih u hit seriji ‘Dr. Quinn – Žena vrač’ imala glavnu ulogu, ponosna je što i u 68. godini izgleda zanosno i mladoliko.

– Nisam bila ni na jednoj estetskoj operaciji. Lice i tijelo su poput slikarskog platna. S godinama ih popunjavamo borama i toga se ne treba sramiti – izjavila je glumica koja je sada za časopis Playboy dala intervju i pozirala za fotografije.

Rezultatom se Seymoure pohvalila na društvenim mrežama.


– Presretna sam što napokon mogu podijeliti fotke koje su nedavno snimljene u mom domu za popularni muški časopis – rekla je glumica i dodala kako se sada osjeća puno bolje u svojoj koži nego kada je bila mlađa.

Osim toga, pohvalila se kako joj se često ‘upucavaju’ znatno mlađi muškarci. Ipak, potrebu da bude u središtu pažnje odavno više nema.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itfoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

– Kad si mlad samo želiš da te svi gledaju. Danas više nemam potrebu za tim zaključila je. Inače, ova majka četvero djece za poznati muški magazin slikala se već dvaput – u srpnju 1973. te u siječnju 1987..piše 24 sata.

Related posts

VIDEO ! Umirovljenici su isprobali virtualni seks

20 fenomenalnih savjeta

Znate li zašto mokraća ponekad ima drugačiji miris?

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com