Zanimljivosti

Imuna na starenje: Dr. Quinn je treći put pozirala za Playboy

Nisam bila ni na jednoj estetskoj operaciji. Lice i tijelo su poput slikarskog platna. S godinama ih popunjavamo borama i toga se ne treba sramiti, izjavila je glumica

Jane Seymour, koja je 90-ih u hit seriji ‘Dr. Quinn – Žena vrač’ imala glavnu ulogu, ponosna je što i u 68. godini izgleda zanosno i mladoliko.

– Nisam bila ni na jednoj estetskoj operaciji. Lice i tijelo su poput slikarskog platna. S godinama ih popunjavamo borama i toga se ne treba sramiti – izjavila je glumica koja je sada za časopis Playboy dala intervju i pozirala za fotografije.

Rezultatom se Seymoure pohvalila na društvenim mrežama.


– Presretna sam što napokon mogu podijeliti fotke koje su nedavno snimljene u mom domu za popularni muški časopis – rekla je glumica i dodala kako se sada osjeća puno bolje u svojoj koži nego kada je bila mlađa.

Osim toga, pohvalila se kako joj se često ‘upucavaju’ znatno mlađi muškarci. Ipak, potrebu da bude u središtu pažnje odavno više nema.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itfoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

– Kad si mlad samo želiš da te svi gledaju. Danas više nemam potrebu za tim zaključila je. Inače, ova majka četvero djece za poznati muški magazin slikala se već dvaput – u srpnju 1973. te u siječnju 1987..piše 24 sata.

Related posts

Avatari pomažu liječiti shizofreniju!

LJUBAV JE ONO PRAVO

Besplatni informativni izračun vaše mirovine. Želite izračunati kolika će biti vaša mirovina

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com