"> HODANJE KAO zdrav način mršavljenja - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti Sportske aktivnosti Zdravlje

HODANJE KAO zdrav način mršavljenja

Želite smršavjeti, a ne znate koja je najbolja metoda za to? Što mislite o mršavljenju uz pomoć hodanja? Važno je paziti na zdravlje kada je u pitanju mršavljenje, i koliko god vi htjeli brzo smršavjeti, morate paziti kako će to utjecati na vaš organizam. Sve je više onih koji se okreću zdravom načinu mršavljenja.

Na vama je da odaberete na koji ćete način smršavjeti. Hoće li to biti odlazak u teretanu ili vježbanje kod kuće, sasvim je svejedno. Osim konzumiranja zdravih namirnica, u mršavljenju vam može pomoći i hodanje.

Hodanje je, kao što svi znamo, korisna aktivnost. Za razliku od odlaska u teretanu ili aerobika, ta je aktivnost besplatna. Stoji vas samo vašeg vremena. Na taj način nećete samo smršavjeti nego ćete i poboljšati kvalitetu svog života, čineći tako organizam otpornijim na razne bolesti. Potrebne su vam samo udobne tenisice u kojima ćete moći odraditi veći dio rute. Odlučite li se na mršavljenje uz pomoć hodanja, dobro je znati kako će vam biti potrebno 30 minuta svaki dan da biste što prije uživali u rezultatima. Na početku to mogu biti lagane šetnje, ali s vremenom biste trebali pojačavati tempo i ubrzati hodanje kako biste što prije izgubili kilograme. S vremenom ćete produžiti vrijeme hodanja, pa ćete tako umjesto 30 minuta, pet dana u tjednu, svaki dan izdvojiti između 45 i 60 minuta za ovu slobodnu aktivnost.

Vjerujemo da nije potrebno posebno napominjati kako je potrebno i paziti što konzumirate kada je u pitanju prehrana. Nije nužno odreći se slatkiša i ostale hrane koja deblja, potrebno je samo pronaći ravnotežu i počastiti se samo povremeno. Postoji puno metoda mršavljenja, a na svakom pojedincu je da odluči koja će to metoda biti. Svima onima koji imaju određenih zdravstvenih problema savjetuje se da se prije posavjetuju s liječnikom kako promjena u načinu prehrane ne bi negativno utjecala na njihovo zdravlje.piše

Povezane vijesti

TROGIRSKA FIRMA IZNENADILA ZAPOSLENIKA Pred odlazak u mirovinu mu darovali – automobil!

Administrator

Zašto je biljka koja može industriju učiniti neotrovnom i biorazgradivom zabranjena?

Administrator

Poboljšava li pjevanje zdravstveno stanje?

Administrator

MOBITEL I VOŽNJA NE IDU ZAJEDNO!

Administrator

Je li nizozemski koncept odmaranja najbolji za relaksaciju?

Administrator

Na današnji dan: Rođenje genijalca koji je promijenio svijet!

Administrator