Sportske aktivnosti Zdravlje

Gospodin Bongard: Najveća faca među umirovljenicima!

Dok njegovi vršnjaci u miru provode svoje umirovljeničke dane osmog desetljeća, te dok mlađi maštaju da uopće dožive te godine, njemački “neuništivi djed” Heinz-Werner Bongard postao je prava internet senzacija nakon što su društvenim mrežama počele kružiti njegove fotografije.

Ne radi se o “običnom” djedu, budući da je gospodin Bongard višestruki njemački prvak u bodybuildingu, te vlasnik rekorda u benč potisku.

U mladim danima fizičkim aktivnostima se ozbiljnije počeo baviti kada je krenuo s treninzima boksa i hrvanja, a tokom perioda provedenog u vojsci razvio je strast prema dizanju utega. Teška povreda i oporavak od loma ga je potpuno okrenuo prema bodybuildingu, jer je prvo radio vježbe u sklopu rehabilitacija, da bi onda samo nastavio i u kasnijim godinama preorijentirao se u profesionalce.

Heinz-Werner Bongard

Heinz-Werner Bongard

Fotografije gospodina Heinza-Wernera Bongarda nastale u kućnom dvorištu koje su pokazale da je moguće biti “faca” i u poznoj starosti, pa i sa 72 godine imati fenomenalno isklesane mišiće, rezultat su neprestanog ozbiljnog treniranja. Tako je ovaj fenomenalni Nijemac jedanaest godina ranije postao njemački seniorski prvak u bodybuildingu.

Heinz-Werner Bongard

Inače pored strasti za utezima i motorima koja se ne gasi, živi mirnim obiteljskim životom, oženjen je, otac je, ali  i djed dvije unuke. Nema sumnje da se i jedna i druga hvale prijateljima kako imaju najseksi djeda koji sa svojih 175 centimetara visine u nevjerovatno dobroj formi i dalje održava svoje 72 kile mišića.

 

Related posts

Omotajte stopala aluminijskom folijom, dogodit će vam se čudo !

Batatom protiv Alzheimera

Redovito vježbajte: Za zdravo srce jedu se žitarice, povrće…

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com