• Naslovnica
  • Zanimljivosti
  • Pošaljite originalni brzojav sućuti – Golubica će vas uvijek sjećati na sretne trenutke s vašim dragim pokojnima
Zanimljivosti

Pošaljite originalni brzojav sućuti – Golubica će vas uvijek sjećati na sretne trenutke s vašim dragim pokojnima

 

UNIKATNI EKO PROIZVOD ZA VAŠE NAJMILIJE -ISKRENA SUĆUT

Golubica s maslinom koja će vas podsjećati na vaše drage pokojne. “Čestitka” Iskrena sućut budi emocije i budite nadasve iskreni, prisjetite se života koji se ugasio i postignuća koja su ostala za njim.

Iako ćete najbolje i najljepše poruke sućuti kreirati sami prema odnosu koji ste gajili s pokojnikom i njegovom obitelji ovu posebnu 3D golubicu možete smjestiti na posebnom mjestu u svom domu, pored fotografije vama drage osobe koja je napustila ovaj svijet. To mjesto uvijek će biti kutak na kojem ćete se sa članovima svoje obitelji prisjetiti svih lijepih trenutaka provedenih s tom osobom i potvrditi da voljeni doista ne umiru dok god žive oni koji ih se sjećaju. Fotografiju vaših najmilijih preminulih možete zatražiti i na samoj golubici i tako je učiniti još posebnijom.

Ovu golubicu specifičnog nježnog dizajna, također, možete poslati obiteljima preminulih u obliku brzojava kako bi i oni u svojim domovima imali nešto posebno za sjećanje na svoje najdraže.

Naručiti je možete na stranici portala Treća dob, zajedno s prijedlogom teksta koji želite da se nađe na vašoj unikatnoj golubici. U privitku možete poslati i fotografiju pokojnika, naravno, ako želite da se i ona nađe na golubici. No to možete napraviti i sami.  Također, potrebno je izvršiti uplatu, te potvrdu uplate ukoliko je potrebno, zajedno s adresom na koju želite da golubica stigne, poslati redakciji portala Treća dob.

 

Naručite Golubica s maslinom

Cijena:55kn +pdv

 

Kontakt: redakcija@trecadob.com

095 2118777

 

 

Vezane vijesti:

Jeste znali da je to naš najveći neprijatelj?

Baku napali i ukrali gebis!

Surađujte s nama

Besplatni informativni izračun mirovina

 

Related posts

UMIROVLJENICA NA TRŽNICI

Lova do krova! Ponovno se kupuju blindirana vozila iako će se koristiti jednom godišnje

Što se to događa sa ženskim tijelom kad se prestane seksati

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com