Umjetnost naših starih

Galerija prekrasnih primjeraka iz radionice umjetnice Nade Makar

Ako zanemariš svoju umjetnost jedan dan, ona će tebe zanemariti dva”, potaknuta ovim naslovom poželjela sam nešto reći o svojim aktivnostima, u svojoj trećoj dobi. Od 2010 te godine sam u mirovini, no nikako ne mirujem, svoju, uvjetno rečeno, umjetnost ne zanemarujem niti jedan dan, i moji dani, moja treća dob je ispunjena mojim kreacijama, oslikanim svilenim maramama, izradom nakita, upotrebljavajući prirodne materijale, svilu, domaće platno, špagu, drvo i mnogo drugih materijala.

A neispunjene želje su također iz područja kreative ili umjetnosti. Oduvijek sam se željela okušati u keramici, no nisam. Htjela sam tkati domaće platno, na starinskom tkalačkom stanu, no ni to nisam, a “glava ” puna ideja.Radim ovo što mi je moguće i uživam.Sve što znam rado podijelim sa zainteresiranima i dobro se osjećam pri tome.

Hvala što Vas zanima kako žive i šta rade naši sugrađani starije životne dobi. Nadam se da ih svojim prilozima i emisijama motivirate i potičete na neke nove aktivnosti, kojima bi obogatili umirovljeničke dane.

Srdačan pozdrav Nada Makar, Bjelovar

Ukoliko želite kupiti jedan od ovih unique radova gđe Makar kontaktirajte na broj- 091 56 88 278, ili na facebook Nada Makar-“Unikatne marame”

 

Pogledajte galeriju

:

 

 

Related posts

NOVO! Posebne torbice za sve

Galerija: Pogledajte odlične ideje za ovu cvjetnu radost!

Eh!

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com