• Naslovnica
  • Zdravlje
  • FASCINANTNO: Evo što će vam se sve dogoditi ako mućkate ova ulja u ustima!
Zdravlje

FASCINANTNO: Evo što će vam se sve dogoditi ako mućkate ova ulja u ustima!

Ovaj postupak pojačava izmjenu tvari u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta

 

Mućkanje je prema riječima liječnika, odlično riješenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosječnog čovjeka svakodnevno muče, poput recimo glavobolje ili pak zubobolje te bronhitisa. Nadalje metoda je izvrsna za tumore, grčeve i bolesti živaca, a vaš saveznik može biti i kod upale mozga te raznih bolesti krvi.

No, nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše jedna jušna žlica kokosovog, maslinovog, suncokretovog ili sezamovog ulja koje se lagano miješa u usnoj šupljini 20-tak minuta.

Ovaj postupak liječenja predstavio je liječnik F. Karach na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa. Lako je provjeriti njegove metode, dovoljno ih je samo iskušati.

Riječ je o učestalom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne tvari iz tijela naprosto eliminiraju, a mućkanje vodi ka rastu imuniteta što znači da organizam dobiva sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumacije skupih, a često i ne učinkovitih lijekova.

Mućkanje je prema riječima liječnika, odlično riješenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosječnog čovjeka svakodnevno muče poput recimo glavobolje ili pak zubobolje te bronhitisa. Nadalje metoda je izvrsna za tumore, grčeve i bolesti živaca, a vaš saveznik može biti i kod upale mozga te raznih bolesti krvi.

Ako ste pravilno postupili tekućina koju ste ispljunili biti će bijela poput mlijeka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta dobro ih operite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tekućini koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.

S ispiranjem je idealno početi ujutro prije jela, a ako želite da vaše tegobe što prije prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvijek praznog želuca. Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda učinkovita primjetiti ćete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije. Za liječenje ovom metodom trebati će vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti kronične liječenje bi moglo potrajati i do godinu dana. U početku procesa moguća ja i pojava simptoma prijašnjih bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničariti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces liječenja započeo.

Inače, ovaj postupak pojačava izmjenu tvari u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vrijeme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života te loše prehrane.

Zanimljivo je također kako zubi mućkanjem ulja postaju bijeli, a ova metoda pomaže i u podizanju kvalitete zuba, ponajviše u situacijama kada su oni klimavi primjerice od paradontoze.prenosi dnevno.hr

Related posts

Ljutina iz čilija usporava razvoj tumorskih stanica

Koliko često se preporuča obaviti očni pregled?

ŠTO JESTI DA SAČUVATE SVOJ VID

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com