Aktivnosti

Edukacija STAR programa u klubu Belveder-Kozala

 

RIJEKA – Na edukacijskom susretu u siječnju 2018. godine dogovorili smo se da ćemo u toku siječnja oformiti grupe za edukaciju o sprječavanju padova u starosti u našem klubu Belveder-Kozala.

Nas nekolicina koje redovno idemo u klub Potok na susrete  prenosimo informacije o temama koje obrađujemo  svojim kolegicama u klubu. Vježbe za ravnotežu su od samog početka  uvrštene u program redovnih vježbi utorkom i četvrtkom.

Upravo radi toga interes za edukacijske susrete u našem klubu je priličan i bilo je lako naći zainteresirane, tako da  umjesto kako smo se dogovorili dvije grupe, mi smo oformili tri grupe koje su počele sa radom.

U prvoj grupi voditeljice su Annamaria i Ivanka a sastavljena je od članica Silvana, Marija Vinković, Izide i Veselka. Prvi edukacijski susret  je održan u utorak 16. siječnja.

U drugoj grupi su voditeljice Marija Vodopija i Edita a priključile su im se članice Ana, Marija Katuša, Lidija, Marina i Milena. Ova grupa je imala već dva susreta i  to četvrtak 11. siječnja i slijedeći četvrtak 18. siječnja.

Treća grupa koju su vodile Luce i Magdalena održala je edukacijski susret u društvu Meri, Olge, Elizabete i Dobrile u četvrtak 18. siječnja.

Svi ovi susreti su vrlo  odgovorno i u potpunosti odrađeni kao na  edukacijskim susretima sa profesorom Ramovšem.  Svi koji su se uključili u ovaj program veoma su zadovoljni  načinom na koji se ti susreti održavaju. Nakon četrdesetak minuta koliko susret traje svi su zadovoljni i dogovaraju slijedeću edukaciju.

Ivanka Žunić,   KSO   Belveder-Kozala

Anketa

Uzmi si malo vremena i postavi si ovo pitanje. Zaista. Što ti je najvažnije u životu?

Related posts

PRIKUPLJANJE POTPISA NA PULSKOJ TRŽNICI

ZNANSTVENICI SLOŽNI: ‘Ova vrsta vježbi ključna je za zdravlje… Vratit će vam energiju, mladost i vitalnost’

Matica umirovljenika općine Kaptol kraj Požege: Umirovljenici najavili niz aktivnosti ovog ljeta i do kraja godine

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com