"> Edukacija STAR programa u klubu Belveder-Kozala - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti

Edukacija STAR programa u klubu Belveder-Kozala

 

RIJEKA – Na edukacijskom susretu u siječnju 2018. godine dogovorili smo se da ćemo u toku siječnja oformiti grupe za edukaciju o sprječavanju padova u starosti u našem klubu Belveder-Kozala.

Nas nekolicina koje redovno idemo u klub Potok na susrete  prenosimo informacije o temama koje obrađujemo  svojim kolegicama u klubu. Vježbe za ravnotežu su od samog početka  uvrštene u program redovnih vježbi utorkom i četvrtkom.

Upravo radi toga interes za edukacijske susrete u našem klubu je priličan i bilo je lako naći zainteresirane, tako da  umjesto kako smo se dogovorili dvije grupe, mi smo oformili tri grupe koje su počele sa radom.

U prvoj grupi voditeljice su Annamaria i Ivanka a sastavljena je od članica Silvana, Marija Vinković, Izide i Veselka. Prvi edukacijski susret  je održan u utorak 16. siječnja.

U drugoj grupi su voditeljice Marija Vodopija i Edita a priključile su im se članice Ana, Marija Katuša, Lidija, Marina i Milena. Ova grupa je imala već dva susreta i  to četvrtak 11. siječnja i slijedeći četvrtak 18. siječnja.

Treća grupa koju su vodile Luce i Magdalena održala je edukacijski susret u društvu Meri, Olge, Elizabete i Dobrile u četvrtak 18. siječnja.

Svi ovi susreti su vrlo  odgovorno i u potpunosti odrađeni kao na  edukacijskim susretima sa profesorom Ramovšem.  Svi koji su se uključili u ovaj program veoma su zadovoljni  načinom na koji se ti susreti održavaju. Nakon četrdesetak minuta koliko susret traje svi su zadovoljni i dogovaraju slijedeću edukaciju.

Ivanka Žunić,   KSO   Belveder-Kozala

Povezane vijesti

Ganz nove Perforacije i Noć performansa

Administrator

Bog nikad ne kasni: U životu se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme!

Administrator

Posljednji susret Star programa u ovoj godini

Administrator

Mirovinska reforma – okidač za pobunu?

Administrator

Najoslobađajuća stvar na svijetu je kada otvoreno priznaš OVO!

Administrator

Komični akustični mjuzikl

Administrator