Zanimljivosti

Djed elegantnim potezom zaustavio pljačkaša i vjerojatno mu spasio život!

 

Još je jedan umirovljenik postao heroj dana. Našao se u situaciji gdje naoružani pljačkaš u punoj brzini trči prema njemu, a iza njega hrpa policajaca. Jednim elegantnim potezom uspio je riješiti čitavu situaciju bez da itko (teže) strada.

Djed Bill iz Ohia strpljivo je čekao svoju unuku ispred jedne gradske knjižnice. Odjednom, nesvakidašnja situacija. Primjetio je kako prema njemu punom brzinom trči jedan mladić, a iza njega nekoliko policajaca.

Cijela situacija snimljena je iz više kuteva. Nadzorne kamere ispred knjižnice uhvatile su najbolji dio, rasplet događaja se može pogledati i iz perspektive policajaca, koji u Americi nose mini kamere na svojim značkama.

 

Da su američki policajci “laki na obraču” zna čitav svijet, a ova situacija je mogla kobno završiti za neke od sudionika, budući da su i pljačkaš i policajci bili naoružani i spremni na pucnjavu. Na snimci možemo vidjeti djeda kako pomno prati kojom putanjom pljačkaš trči i gleda što bi mogao napraviti. Kada je vidio da je krenuo u uzak prostor prema njemu, prvotno se pomaknuo naprijed i dao mu prostora da protrči iza njega, a onda je elegantno izbacio desnu nogu koja je onesposobila pljačkaša taman onoliko koliko je policajcima bilo potrebno da ga uhite.

 

 

 

 

 

Pljačkaš je u trenutku bježanja bio naoružan i otprije je poznat policiji. Vrlo brzo nakon ovog incidenta ponovno je završio iza rešetaka.

Jedan komentator ispod videa primjetio je vrlo interesantnu stvar: “Ovaj tip koji je bježao, vjerojatno ni ne shvaća, da mu je starac koji ga je potepao 100% spasio život. Nadam se da će se u dogledno vrijeme sabrati i jednog dana zahvaliti ovom starijem gospodinu.“mirovina.hr

 

Related posts

Iskoristite besplatni lijek za mladost!

Je li zdravije ljetno ili zimsko računanje vremena?

Jeste li znali: Srbi imaju veće penise od Hrvata, evo za koliko

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com