Društvo

Dani otvorenih vrata Matice umirovljenika Zagreb

 

U dvorani Češke besede u Zagrebu održavaju se Dani otvorenih vrata Matice umirovljenika grada Zagreba, na kojima su građani ‘treće životne dobi’ jučer i danas mogli pokazati svoju kreativnost i sve ono čime se bave tijekom cijele godine.

Matica umirovljenika našeg grada otvorila je svoja vrata za osobe starije životne dobi gdje ih očekuje bogat kulturni, zabavni i edukativni program. Sedmu godinu zaredom starije osobe imaju priliku pokazati svu raskoš svoje kreativnosti i aktivnosti kojima se bave tijekom čitave godine, istaknula je tajnica Matice Đurđa Novaković.

20171121_101727

Ponosni smo što možemo reći da i ovaj put imamo veliku međugeneracijsku suradnju pa će na ovoj manifestaciji sudjelovati i učenici osnovnih i srednjih škola, dodala je Novaković i naglasila kako djeca starijima pomažu u aktivnostima koje im baš i ne idu kao što su razne tehnologije i informatička pismenost, ali pomažu stariji i njima, zaključila je Novaković.

20171121_102130

 

 

Autor. Mia Marić

Related posts

VIRALAN STATUS MAJKE ZBOG KOJEG BI SE DRŽAVA TREBALA SRAMITI: Komplikacije u trudnoći, krivi izračun HZZO-a i bizaran epilog

Svaka korizmena nedjelja ima svoje značenje – donosimo koje

Proslavljena je jubilarna 70. obljetnica osnutka i djelovanja Matice umirovljenika Hrvatske

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com