• Naslovnica
  • Aktivnosti
  • ‘DAJMO MU DA RADI I ZARADI!’ Cijeli život samo troši obiteljsko bogatstvo, a sad je zbog dugova ostao bez svega i postao predmet sprdnje na internetu
Aktivnosti

‘DAJMO MU DA RADI I ZARADI!’ Cijeli život samo troši obiteljsko bogatstvo, a sad je zbog dugova ostao bez svega i postao predmet sprdnje na internetu

 

 

Gianluca Vacchi (50) obožava tetovaže, ovisan je o teretani, a život mu se svodi na tulumarenje te poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim zrakoplovima i skupim automobilima – sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 milijuna ljudi, ali prema pisanju talijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.

Naime, playboy Gianluca, nasljednik obiteljskog bogatstva koji zapravo nikada nije radio, ovih dana ostao je bez nekoliko raskošnih vila i broda – sve mu je zaplijenila banka zbog duga od čak 10,5 milijuna eura (oko 77,7 milijuna kuna).

Otrov za žene Vachhi izgubio je i dionice prestižnog golf kluba kraj Bologne, ali i dalje uporno negira da je u financijskim problemima.

 – Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug – izjavio je Gianluca, čija obitelj posjeduje farmaceutsku tvrtku, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života. Iako Vacchi na društvenim mrežama i dalje objavljuje fotografije iz kojih je teško zaključiti da je u škripcu s novcem, internet se itekako ruga njegovu financijskom krahu. Na Facebooku je čak organiziran event pod imenom “Trovare Un Lavoro a Gianluca Vacchi” (na hrvatskom “Pronađimo posao Gianluci Vacchiju”) – riječ je o posprdnoj akciji koja će se održati 1. rujna u Milanu, a cilj joj je zaposliti Gianlucu Nazionale, kako mu od milja tepaju sugrađani.

– Moramo mu pomoći, makar da otvori slastičarnicu dok se ne snađe… A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide – stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.

Samodopadni Vacchi u međuvremenu se ponaša kao da se baš ništa zabrinjavajuće ne događa – dapače, i dalje uživa u ljenčarenju s novom djevojkom, 23-godišnjom Ariadnom Gutiérrez, Miss Kolumbije 2014. Ispod zajedničke fotografije koju je prije četiri dana objavio na Instagramu čak je posprdno napisao: “Sad, kad sam odrastao čovjek, moram početi razmišljati što ću raditi u životu”. prenosi

 

 

Related posts

Predložena ideja za izgradnjom Doma umirovljenika u Vodicama

Nikada niste prestari za zabavu i ljubav!

KAKO SPASITI STARIJE OD OTIMANJA IMOVINE

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com