Zanimljivosti

Budite aktivni uz Natural Wealth!

 

 

Za nesmetano uživanje u aktivnostima na svježem zraku preporučljivo je voditi računa o dovoljnom unosu nutrijenata važnih za normalnu funkciju mišića, hrskavice i kostiju.

Uslijed povećanih fizičkih napora te prilikom pojačanog znojenja javlja se i povećana potreba za mineralima. Pomozite mišićima nakon aktivnosti unosom magnezija.

magnezij 375 (1)

Jedna vrećica Magnezij direkta 375 mg sadrži optimalnu dnevnu dozu magnezija, vitamina B i C, otapa se direktno u ustima i praktičan je dodatak prehrani za zdrave mišiće. Magnezij 375 mg šumeće tablete ugodnog okusa naranče i grejpa izvrstan su osvježavajući napitak, a pružaju dnevno preporučenu dozu magnezija, obogaćenog vitaminima B1, B6 i C. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića te ravnoteži elektrolita.

 

KALCIJ 600+D

Kalcij je mineral izrazito važan za kosti i mišiće, ali i razinu energije u organizmu. Idealno ga je kombinirati s vitaminom D koji doprinosi normalnoj apsorpciji i razini kalcija u krvi. Kalcij 600 plus vitamin D sadrži upravo ovu idealnu kombinaciju za snažne mišiće i kosti, a Kalcij citrat + D šumeće tablete, zahvaljujući načinu primjene i kalciju u obliku citrata, omogućuju bržu i bolju aposrpciju, i, naravno, nadoknadu neophodne tekućine.

kalcij citrat 600+D400

Kalcij je potreban za održavanje normalnih kostiju, doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji te normalnom metabolizmu stvaranja energije.   Snagom koncentriranih, prirodnih sastojaka, Flex-a- min® Forte štiti hrskavicu i kosti. Uz visoku dozu glukozamina i AflapinTM-dragocjeni ekstrakt smole indijskog tamjanovca, sadrži i vitamine i minerale koji su važni za zdravlje hrskavice, kostiju i vezivnog tkiva.

FLEX A MIN FORTE 30

 

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju, vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju, a mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva.

Saznajte više o Natural Wealth proizvodima na www.naturalwealth.com

Related posts

Kako uštedjeti energiju korištenjem plina?

11 najčešćih simptoma raka koji se i dalje ignoriraju

VIDEO ! Umirovljenici su isprobali virtualni seks

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com