Aktivnosti

Brojne aktivnosti podružnice Sveta Marija

sveta-marija

MEĐIMURJE -Podružnica umirovljenika Sv.Marije održala je 3.travnja 2016. izvještajnu godišnju skupštinu, kojoj je prisustvovalo oko sto pedeset članova.

Predsjednik podružnice Antun Pavlić upoznao je članove s aktivnostima u protekloj godini u kojoj su organizirani izleti u toplice i to u Sv. Martin na Muri ali i u susjednu Mađarsku. Već nekoliko godina najpopularniji je izlet u toplice poznat po nazivu: “Bake i unuci” za koji su potrebna i dva autobusa.

Održani su i sportski susreti kako na nivou udruge tako i između susjednih Podružnica. Svake godine udruga sudjeluje i u organizaciji proslave 50. i 60. obljetnice braka koju organizira Matica umirovljenika Međimurske županije. Povodom Božića posjećuju se stariji i bolesni s prigodnim poklonima. U 2015. godini obilježen je i dan starijih s prigodnim druženjem i predavanjem koje je održao dr. Božidar Poljak, te udruge gluhih i nagluhih osoba MŽ i udruga Sluh iz Varaždina.

Na skupštini je bilo izraženo nezadovoljstvo zbog poskupljenja dodatnog zdravstvenog osiguranja. Nakon službenog dijela članovi su nastavili druženje uz mali domjenak i glazbu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napisao: Josip Frančić, Hrvatski umirovljenički list

Anketa

Smatrate li da za cijepljenje treba postojati mogućnost izbora?

Related posts

PRIKUPLJANJE POTPISA NA PULSKOJ TRŽNICI

Evo kako se Zoran Milanović zahvalio umirovljenicima koji su ga poduprli!

Portal Treća dob nudi zanimljive usluge paketa!

Ostavi komentar