Naše priče

BAŠ OVAKO SE NOSE USKE TRAPEZICE: JANE FONDA S 80 GODINA DIJELI MODNE LEKCIJE

 

Glumica, aktivistica, fitnes guru, filantrop i autorica Jane Fonda nevjerojatno je vitalna u 81. godini života, fizički izgleda mnogo mlađe, a njezina energija je zarazna.

Jane Fonda u prosincu prošle godine napunila je osamdeset godina, a u filmovima je obožavamo od 1960. U četvrtak navečer bila je u središtu pozornosti na premijeri HBO-ovog dokumenrtarca u Los Angelesu koji donosi zanimljivosti iz njezina života i karijere, naslovljen s ‘Jane Fonda u pet činova’.

Holivudska veteranka izgledala je fantastično za svoje godine dok je pozirala na crvenom tepihu – nosila je uski crni pulover u pojasu stegnut širokim remenom sa srebrnom kopčom, te hlače koje su se širile u trapez, uske i posute šljokicama.

Bila je nešto jače, ali decentno našminkana te je nosila podosta nakita – krupne naušnice i ogrlicu koja je stajlingu podarila snažnu luksuznu notu. U ruci je stiskala zlatnu pismo-torbicu te je imala zlatni sat. Svoju je plavu kosu stilizirala u razbarušene kovrčice koje su lijepo uokvirile njezino lice.

HBO Presents 'Jane Fonda In Five Acts' Los Angeles Premiere held at the Hammer Museum Billy Wilder Theater on September 13, 2018 in Westwood, CA.© Janet Gough / AFF-USA.com.
13 Sep 2018, Image: 386670506, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

Profimedia, Mega Agency
, Los Angeles, LA -20180913 - Premiere of HBO's Jane Fonda In Five Acts at Hammer Museum
-PICTURED: Jane Fonda -, Image: 386651775, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images

Profimedia, INSTAR Images

Jane Fonda se triput udavala i razvodila: za francuskog redatelja Rogera Vadima, bivšeg senatora Toma Hadena te medijskog mogula Teda Turnera. Prvog Oscara osvojila 1971.  za film ‘Klute’ u kojem je igrala prostitutku, a drugi 1978. godine za film ‘Coming home’.prenosi

Vijesti
Kako postati osiguranikom?
Pravni savjet za umirovljenike

 

Related posts

Zatvor bolji od gladi?

Recepti online: Kaj su jeli naši stari: “KREM JUHA OD MLADOG GRAHA”

“Ako zanemariš svoju umjetnost jedan dan, ona će tebe zanemariti dva.” ŽELIŠ LI PODIJELITI NEKU NEISPUNJENU ŽELJU VEZANU ZA TVOJE UMJETNIČKO STVARANJE?

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com