"> Ana Glivetić ponovno izabrana za predsjednicu - Treća dob i 50+
">
Društvo Naše priče Zanimljivosti

Ana Glivetić ponovno izabrana za predsjednicu

Nova predsjednica matice umirovljenika Brodsko posavske županije  je naša poznata Ana Glivetić iz Nove Kapele koja je i do sada bila na toj dužnosti.

Ponovno je izabrana 10.rujna. Matica umirovljenika Brodsko posavske županije  usudila bih se reći da “ima lak rad” jer sve naše udruge su pravni subjekti. Mi se ne možemo miješati u njihove odluke i način rada. Imamo, uglavnom, posredničku ulogu, i obavljamo kooridnaciju između njih i Matice U.H.-a. istakla je Ana Glivetić   i dodala da radom i iskustvima nastoje pomoći svima i educirati ih jer sve više se traže sredstva iz europskih fondova.

 

Udruga umirovljenika Nova Kapela, kojoj je ona dugogodišnja predsjednica, među prvima krenula s apliciranjem prema fondovima resornih ministarstava, prije svega prema Ministarstvu za demografiju, obitelj , mlade i socijalnu politiku. Ove godine to čine čak 4 puta.

Česta su druženja umirovljenika, uglavnom na sportskom planu.  Pohvalila je potporu načelnika svih općina jer čvrsto stoje uz umirovljeničke udruge koje su promijenile život u svojim mjestima.

 

 

 

Povezane vijesti

FARMACEUTSKI DIVOVI DOBILI UDARAC: ‘Uništili ste na stotine tisuća ljudskih života’

Administrator

VIDEO: KRALJICA AMERIČKE FOLK GLAZBE JOAN BAEZ Na oproštajnom koncertu u Sarajevu otpjevala poznatu pjesmu Kemala Montena

Administrator

Moj život s multiplom sklerozom

Administrator

GORI CRKVA NOTRE-DAME Katastrofalni požar obuhvatio čuvenu građevinu u Parizu, Macron: S tugom gledam kako gori dio svih nas, obnovit ćemo sve

Administrator

Moja soba – moj dom

Administrator

Ministrica Bernardica – samo jedna u nizu Hrvatica koje ljube starije

Administrator