"> Ana Glivetić ponovno izabrana za predsjednicu - Treća dob Hrvatska
">
Društvo Naše priče Zanimljivosti

Ana Glivetić ponovno izabrana za predsjednicu

Nova predsjednica matice umirovljenika Brodsko posavske županije  je naša poznata Ana Glivetić iz Nove Kapele koja je i do sada bila na toj dužnosti.

Ponovno je izabrana 10.rujna. Matica umirovljenika Brodsko posavske županije  usudila bih se reći da “ima lak rad” jer sve naše udruge su pravni subjekti. Mi se ne možemo miješati u njihove odluke i način rada. Imamo, uglavnom, posredničku ulogu, i obavljamo kooridnaciju između njih i Matice U.H.-a. istakla je Ana Glivetić   i dodala da radom i iskustvima nastoje pomoći svima i educirati ih jer sve više se traže sredstva iz europskih fondova.

 

Udruga umirovljenika Nova Kapela, kojoj je ona dugogodišnja predsjednica, među prvima krenula s apliciranjem prema fondovima resornih ministarstava, prije svega prema Ministarstvu za demografiju, obitelj , mlade i socijalnu politiku. Ove godine to čine čak 4 puta.

Česta su druženja umirovljenika, uglavnom na sportskom planu.  Pohvalila je potporu načelnika svih općina jer čvrsto stoje uz umirovljeničke udruge koje su promijenile život u svojim mjestima.

 

 

 

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

Umro beskućnik koji je ukrao 10 kuna iz škrabice za milodar

Administrator

Starenje u dostojanstvu – i za žene

Administrator

Oštro priopćenje Muh-a prema Vladi! Pogledajte koje

Administrator

Opasne navike! Zaustavimo nasilje nad starijima!

Administrator

Zamračujete li sobu? Kako san može liječiti tijelo?

Administrator

STRAVA! SIROMAŠTVO UNIŠTAVA HRVATSKU: Situacija je puno gora nego što ste mislili!

Administrator