"> Aktivni u hladnim danima - Treća dob Hrvatska
">
Aktivnosti

Aktivni u hladnim danima


Studentski grad: Aktivni u hladnim danima

 

Članovi zagrebačke SUH-ove podružnice Studentski grad pro­tekla dva mjeseca bili su vrlo aktivni. U hladnijim danima vrlo su posjećene radionice vježbanja, plesa, pjevanja i slikanja. U studenom su članovi avionom putovali na sedmodnevni izlet u Tursku gdje su posjetili Antaliju, Konyu, Kapadokiju, Goreme i Ala- nju te su uz odličnog vodiča saznali mnogo o toj zemlji, kulturi, običajima i ekonomiji. Putovalo se i na jednodnevni izlet u Rude na Samoborskom gorju, gdje su posjetili rudnik Svete Barbare, a potom su obišli i muzej grada Samobora.

S udrugom Sincro Synergija po peti put je organizirana multikulturalna večer u kojem volonteri iz raznih zemalja predstave svo­ju zemlju i za tu priliku pripreme nešto od jela ili pića koje se u toj zemlji konzumira. Članice su ovaj put napravile rudarske greblice, čiji recept je dobiven u Rudama na proteklom izletu, zatim hladeti­nu, razne kolače i lepinje.

Na kraju godine organizirana je novogodišnja priredba u kojoj su članice pokazale pjevačka i plesna umijeća. Gostovao je i standup komičar, zatim plesačice orijentalnih plesova, vokalno instru­mentalni sastav koji njeguje makedonske i hrvatske tradicionalne pjesme i nezaobilazna klapa. Užurbano se nastavlja s desecima programa.

Snježana Živčić

 

putovanja za umirovljenike

Bojite li se epidemije koronavirusa?

Povezane vijesti

Kako su paketi ljutog umaka spasili dvoje ljudi u jednom mjesecu

Administrator

Sljemenski odmor za umirovljenike

Administrator

Evo što rade stručnjaci za spavanje kada ne mogu zaspati! Pratite njihovih 6 koraka

Administrator

Rastoke – Slunj

Administrator

ZLOUPOTREBA STARIJIH OSOBA

Administrator

Ako želimo nešto postići, moramo li nešto drugo žrtvovati?

Administrator