Aktivnosti

Putujmo sretno zajedno!

Odabir odredišta putovanja ovisi o putnikovim navikama a većina starijih ljudi voli mirna i prirodna mjesta pa i na bučnim mjestima, jer takva mjesta će im pomoći puno vremena za opuštanje da uživaju i osjećaju život. Stoga su odredišta  koja vam nude putnička agencija Mihael definitivno za vas.

 

Nacionalni savez Treća dob  predstavlja vam  putničku agenciju  Mihael koja je specijalizirana za organizaciju hodočašća i vjerskog turizma. Nosi znakovito ime po arkanđelu Mihaelu što znači „Tko je kao Bog“. Sa ponosom ističemo da smo obiteljska agencija koja je nastala Božjom providnošću i dobrotom. Sa višegodišnjim iskustvom u radu organiziramo hodočašća za pojedince, grupe, župe i molitvene zajednice uz duhovno i stručno vodstvo.

Ako volite putovati, otkrivati nove divne destinacije, na pravom ste mjestu. Osoblje naše agencije pobrinut će se za Vaše putovanje i odmor, dodatne želje čime starijim osobama pružamo jednostavna i lagodna putovanja te brinemo o njima.

Pozivamo Vas da sa nama krenete da duhovno korisna putovanja, uz posjet kulturno povijesnim znamenitostima gradova i mjesta koja posjećujemo tijekom naših hodočašća, a sve uz mnogo radosti, dobre volje, molitve i pjesme!

 

Sa nama možete posjetiti Međugorje, Rim, Lurd, svetu Zemlju, svetišta Italije i Francuske, Poljske…..

Svi koji su u suradnji sa Nacionalnim  savezom Treća dob imaju 10% popusta na putovanja autobusom i 7% na avionska putovanja.

 

 

Javite se slobodno na 042/ 302 021 ili info@mihael-putovanja.hr

Vaša ~Mihael putnička agencija~

Related posts

I MI SMO ZVIJEZDE

Sve smo udovice, 500 nam je godina i imamo preko 90 djece i unučadi

Ovo je najbolji doček ikada…

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com