• Naslovnica
  • Društvo
  • Postani član nacionalnog medija „Treća dob“ i konačno uživaj u velikim povlasticama
Društvo

Postani član nacionalnog medija „Treća dob“ i konačno uživaj u velikim povlasticama

Nacionalni medij Treća dob za svoje je vjerne čitatelje, ali i one koji će to tek postati započeo projekt “ VOLI SVOJU DOB “. Riječ je o čitavoj lepezi pogodnosti i povlastica, koje ćemo stvarati zajedno vama, slušajući vaše potrebe i tragajući za rješenjima vaših problema.

Mnoge udruge i udruženja umirovljenika koji djeluju diljem Hrvatske fokusiraju se isključivo na korisnike koncentrirane u određenim sredinama, a najčešće tek u glavnom gradu ili u većim gradovima. Mi smo odlučili stati na kraj takvoj vrsti centralizacije i pokazati da svaki umirovljenik, bilo u metropoli, manjem gradu ili seocu od svega nekoliko stanovnika, zaslužuje jednak standard.

Želimo da nas kontaktirate, podijelite s nama svoje probleme, te da nam otkrijete koje su vaše potrebe. Dosad smo već sklopili brojne ugovore s raznim tvrtkama, koje su na ovaj ili onaj način povezana s potrebama umirovljenika i koje će našim članovima nuditi velike popuste na svoje proizvode i usluge. 

Nadalje:

Tu ćemo listu naših suradnika širiti iz dana u dan i to komunicirajući s vama i vodeći se vašim željama.

Ono što vi trebate učiniti kako biste postali član nacionalnog medija Treća dob jest zatražiti svoju člansku iskaznicu i mjesečno platiti članstvo od samo dvije kune.

Projekt ” VOLI SVOJU DOB ” u narednom periodu donosi još čitav niz odgovarajućih i svrsihodnih iznenađenja za pripadnike treće dobi. Posebno valja istaknuti nagradnu igru koja će trajati cijele godine za sve članove Treće dobi, a nakon izvlačenja naj-umirovljenici osvojit će vikend putovanje za dvije osobe te tisuću kuna džeparca za dobar provod. Isto tako umirovljenik će dobiti novine Treća dob u ruke što dosada nije imao priliku. Udruge će dobiti pravo na besplatnu oglasnu internet stranicu te konstantnu potporu i promociju Treće dobi u medijima te novinama. On line osmrtnice su dio ovih povlastica koje nudimo.

Isto tako vas učlanjujemo u prvi umirovljenički servis u RH ako želite raditi neki povremeni posao. Želimo da ističemo važnost donacija. Uz godišnje s većim popustima tečajeve plesa, informatičkih radionica te tečajeva nordijskog hodanja isl. te besplatnih usluga te proizvoda Treća dob vas poziva da se pridružite stvaranju boljeg i aktivnog društvenog statusa za starije u RH.

 

Svakodnevno pratite medij Treća dob, kako biste dobili detaljnije informacije o učlanjenju, a zatim i popis tvrtki koje će samo za vas nuditi povoljnije cijene. Za sve informacije već nam se sada možete obratiti na

e-mail adresu : redakcija@ treća dob.com ili  broj telefona: 095 211 8777

Related posts

Generalna tajnica Europske federacije umirovljenika i starijih osoba Carla Cantone u Zagrebu

7 činjenica koje smo učili u školi a više nisu istinite

Poticaji za zapošljavanje starijih radnika

5 komentara

Ivana Kabaj 13/01/2018 at 10:37

želim se učlaniti i molim informacije o aktivnostima

Odgovori
Treca dob - admin 15/01/2018 at 15:24

redakcija@ treća dob.com ili  broj telefona: 095 211 8777

Odgovori
olga borjan 13/01/2018 at 10:51

Kako postati član?

Odgovori
Treca dob - admin 15/01/2018 at 15:24

Javite se na: redakcija@ treća dob.com ili  broj telefona: 095 211 8777

Odgovori
Jasminka 16/01/2018 at 16:45

Imam samo jednu primjedbicu. Zašto su ruke “ trecedobasa”tako mlađe?

Odgovori

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com