Aktivnosti Društvo

Nacionalni medij Treća dob primio Zahvalnicu za svoj doprinos društvu

 

Zagreb-  27.rujna, u duhu 10. obljetnice rada i djelovanja u novim prostorima te povodom 51. obljetnice UIR Zagreba, ove godine su pripremili trodnevni program te svečanu dodjelu zahvalnica i nagrada.

Tako je i nacionalni medij Treća dob  prisustvovao  obilježavanju 51. obljetnice UIR-a grada Zagreba pri čijoj je svečanosti UIR uručio Zahvalnicu nacionalnom mediju Treća dob za promicanje rada.

IMG-35b33f61f68df4d0e8e4f26d57fcfe94-V

 

Naš nacionalni medij namijenjen je širem pučanstvu, od osoba treće životne dobi, do mlađih generacija i svih onih  koji se služe internetom. Svakodnevno brinemo da promičemo temeljne vrednote našega društva te ih sa raznim korisnim informacijama, savjetima, psihološkim podrškama, edukacijama, zabavnim materijalima, potičemo na aktivno i zdravo starenje.

Trudimo se  javnost osvijestiti o problemima starijih, o njihovoj svakodnevici. Isto tako obavještavati čitateljstvo svih dobi o prekrasnim starijim umjetnicima i njihovim zabavnim  izletima i putovanjima te kako i na koji način pomoći umirovljenicima da žive što dostojanstveniji život. Smanjiti taj vječiti međugeneracijski jaz. Zahvalnice koje dobivamo daju nam vjetar u leđa da činimo još mnogo dobrih  djela. Mi smo ovdje za pozitivne promjene.

IMG-461377e0617c7da0948e6e842de5d25e-V

Related posts

Novine za starije “Treća dob”- Pretplatite se putem članstva na Treću dob (24 kn godišnje)

Crikvenica ne želi siromašne na plažama

KAKO IZDRŽATI LJETNE VRUĆINE

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com