Aktivnosti Zanimljivosti

Modni savjeti za žene nakon 50e

MODNI SAVJETI ZA ŽENE NAKON 50­E

Nakon pedesete, pa i prije, žene bi trebale svake dvije godine revidirati svoj ormar. Fizičke promjene u toj dobi nastupaju frekventnije nego li je to s vašim tijelom bilo u mladosti. Kratke minice i dubok izrez oko vrata mogu biti neprimjereni. No, i bez toga možete biti u trendu i privlačni. Blage promjene u modi događaju se svake godine, dok one radikalnije nastupaju svakih pet godina ­ primjerice okviri naočala. Stoga, jednostavan i klasičan stil, počevši s neutralnim bojama, može biti upravo taj koji bi se godinama mogao zadržati u vašem ormaru.

Kvaliteta materijala je vrlo važna, pa čak i ako to znači da kupujete manje. Odjeća uvijek treba odgovarati vašoj visini i težini, a pritom biti u parametrima onoga što je moderno. Nakit je taj koji će vam pomoći da izrazite sebe, a pritom budete elegantni. Dugotrajno gledanje u ogledalo, sa svih strana, se isplati.

ODGOVARAJUĆA VEĆINA ­ PRAVI MODNI IZBOR

Odabir odjeće koja vam odgovara veličinom čak je važniji od odabira materijala i vašeg osobnog stila. Vrlo je važno odjenuti ono što odgovara vašoj figuri. Suočimo se s istinom: mnogi od nas nemaju figuru pješćanog sata kakvom smo se mogli pohvaliti u mladosti. Zato je važno odabrati odjeću koja ističe ono što imate, a pritom ne otkriva nedostattke.

Ključ je i u kvaliteti. Kao i sa svim u životu, dobivate ono što platite, a kvalitetna odjeća dolazi s boljim materijalima i boljim krojem.

PRONAĐITE SEXY ODJEĆU KOJA NE OTKRIVA PREVIŠE

Nema apsolutno nikakvog razloga da se odjevate u radnu kutu, da skrivate svoje tijelo i nosite staromodnu odjeću. S druge strane, nije ni vrijeme ni da posuđujete kratke majice svoje kćeri. Današnja ponuda ženske garderobe sadrži mnoge sexy komade, koji osiguravaju atraktivan izgled i zadržavaju stil primjeren godinama osobe koja ih nosi.

ŠTO MANJE DODATAKA

Veliki, odvažni modni dodaci odličan su odabir za starije generacije. Starije žene izgledaju daleko bolje s jednim snažnim komadom nego li gomilom sitnog nakita. S ovakvimmodnim odabirom izgledat ćete uredno i moderno.

BIRAJTE BLAGE BOJE

Modni stručnjaci starijima preporučuju blage, neutralne boje. Starije žene trebale bi izbjegavati primarne boje. Crna, kaki, antracit i mornarska nogo su primjerenije. Neutralne boje omogućit će vam, također, lakše kombiniranje odjeće, a pritom će sačuvati vaš novčanik. želite li dodati boje vašem stilu, to možete učiniti odabirom nakita u vašoi omiljenim bojama.

Morate znati da je suočavanje sa starenjem nešto s čim se suočavaju sve žene, ne samo vi. Što prije postanete toga svijesni, te prilagodite tome i svoj odjevni stil, naglasit ćete svoju pozitivnost i ukloniti negativnosti iz vašeg života.

 

Related posts

Gdje je nestalo ono što mi svi vječno želimo od drugih a ne dobivamo?! Budite “in” i označite svoj status duhovnošću

Putovanje čuva vaše zdravlje i produžuje život

A da i vi pokušate? Drastične metode: Ibrahim stavio kavez na glavu kako bi se odviknuo od pušenja

1 komentar

shopaholic 07/09/2016 at 21:19

Sve cetiri zene izrazile su zelju da sto vise vremena provedu sa svojim partnerima, no nisu dobile sto su trazile. Zbog toga se nisu osjecale kao prioritet suprugu, nego kao da su mu na drugom, ili trecem mjestu nakon posla i drustvenog zivota.

Odgovori

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com