"> - Treća dob Hrvatska
">
Aktivnosti Sportske aktivnosti


  1. SPORTSKI SUSRETI SUH-A ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Prva pobjeda pripala domaćinu

U Vrbovcu su u subotu 1. pro­sinca 2018. godine održani I. sportski susreti Sindikata umirovljenika Zagrebačke župani­je. Sudjelovali su članice i članovi podružnica iz Samobora, Velika Gorice, Zračne luka Zagreb, Dugog Sela i domaćina Vrbovca.

Susreti su započeli u 10 sati in­toniranjem himne i minutom šut­nje za preminule članove SUH-a. Nakon uvodnih riječi domaćina i predsjednika Povjereništva SUH-a Zagrebačke županije Zlatka Hrži- ća, skup je pozdravio Milan Tomi- čić, zamjenik predsjednice SUH-a. U ime župana Zagrebačke župa­nije Stjepana Kožića, nazočne je pozdravio županijski pročelnik za gospodarstvo Damir Fašaić i pro­glasio 1. sportske susrete SUH-a Zagrebačke županije otvorenima. Susret su pozdravili gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i regionalna povjerenica SSSH Đurđica Kahlina.

U sportskom dijelu ovog umi­rovljeničkog okupljanja članovi SUH-a su se natjecali u četiri dis­cipline: stolnom tenisu, pikadu, šahu i belotu, a sudjelovalo je više od 100 natjecatelja. Takmičenje se održavalo u sportskoj dvorani i u predvorju II. Osnovne škole.

Nakon što su suci po pojedinim disciplinama zbrojili rezultate, sli­jedilo je proglašenje pobjednika.

U stolnom tenisu najbolji bili Veli- kogoričani, koji su u finalu svladali domaćina, a treći su bili sportaši iz Samobora. U pikadu su najpre­cizniji bili penzići iz Vrbovca, a nešto manje mirnu ruku su imali SUH-ovci iz Samobora i Velike Go­rice. U šahu su domaćini iz Vrbov­ca nadmudrili konkurenciju. Bivši avijatičari iz podružnice Zračna luka Zagreb su bili drugoplasirani, dok su umirovljenici iz Dugog Sela odigrali dovoljno dobrih poteza da zauzmu treće mjesto. U belotu, disciplini koje je najduže trajala, najbolja je bila podružnica SUH-a Velika Gorica, drugo mjesto zauzeo je Samobor, a treće Vrbovec.

Nakon zbrajanja ekipnih rezul­tata u svim disciplinama, ukupni pobjednik je domaćin, podružnica SUH-a Vrbovec i njima je pripao prijelazni pehar koji će krasiti vi­trinu do sljedećih susreta u 2019. godini. Uz podjelu pehara, kojoj je nazočio i zamjenik gradonačelnika Ivica Strinščak, svim učesnicima uručene su Zahvalnice kao sjeća­nje na sudjelovanje na 1. sportskim susretima, kao i Zagrebačkoj župa­niji za potporu u realizaciji. Nakon završetka sportskog dijela slijedio je ručak, kako bi svi koji su sudjelo­vali na susretima vratili izgubljene kalorije.

Z.H.

 

Rezultati: Šah:
  1. Vrbovec
Stolni tenis: 2. Zračna luka Zagreb
1. Velika Gorica 3. Dugo Selo
2. Vrbovec  
3. Samobor Belot:
  1. Velika Gorica
Pikado: 2. Samobor
1. Vrbovec 3. Vrbovec
2. Samobor  
3. Velika Gorica Ukupni pobjednik: Vrbovec
Bojite li se epidemije koronavirusa?

Povezane vijesti

Provjerite koliko pravih prijatelja imate! Ovih 5 potreba mora biti zadovoljeno

Administrator

“Kakvo smo mi društvo ako mi to hoćemo srušit. Ako srušimo, mirovine će biti manje, diskriminirat će se umirovljenici, koštat će više proračun”, rekao je Plenković.

Administrator

Tri divna izleta u Slavoniju i Baranju

Administrator

AZIL PRIJATELJI TRAŽI POMOĆ VOLONTERA

Administrator

Veliko istraživanje: Većina ljudi nema pojma da im antibiotici mogu i ugroziti život

Administrator

NAJNOVIJE IZVJEŠĆE: SAD i EU zajednički otkrile više od 70 tisuća tragova financiranja terorizma

Administrator