"> 12. SPORTSKI SUSRETI SUH-A OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE - Treća dob Hrvatska
">
Aktivnosti Aktivnosti Glas umirovljenika Naše priče Sportske aktivnosti

12. SPORTSKI SUSRETI SUH-A OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

 

Red sporta, red druženja

U donjomiholjačkom hotelu Borik u nedjelju 10. lipnja 2018. održani su tradicionalni 12. Sportsko-rekreativni susreti Sindikata Umirovljenika Hrvatske Osječko-ba- ranjske županije. Organizator je bila Udruga SUH-a Donji Mi- holjac, na čelu s predsjednikom Zlatkom Risekom.

Svoje predstavnike na ovo natjecanje poslale su županij­ske Podružnice i Udruge SUH-a iz Osijeka, Strizivojne, Vuke, Gorjana, Đakova i Donjeg Miholjca. Tako se na natjecanje prijavilo sveukupno 150 natjecatelja u tri discipline – šahu, pikadu i belotu.

Na turniru su bili prisutni i gosti iz Županije i Grada Donjeg Miholjca. Susrete je otvorila županijska pročelnica za zdrav­stvo i socijalnu skrb Ivana Stanić, a među uzvanicima su se našli i gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić i izaslanik predsjednice SUH-a Anto Kuprešak.

Turnir je počeo u 13 sati, a nakon što su se svi izredali na sportskim terenima, najboljim pojedincima su medalje i pehare uručili Anto Kuprešak i županijski povjerenik SUH-a Mato Obradović. Članovi SUH-a Vuka bili su najbolji u pika­du, i u ženskoj, i u muškoj konkurenciji. U šahu su najbolji bili Osječani, a u belotu članovi   SUH-a iz Gorjana. Zanimljivo je da su ekipe iz Donjeg Miholjca u svim disciplinama završile na drugom mjestu.

Zahvalnice za sudjelovanje na Sportsko-rekreativnim su­sretima dodijeljene su svim podružnicama. Članice koje su ispekle kolače, suci u belotu, šahu i pikadu, kao i predsjednik Udruge SUH-a Donji Miholjac zaslužili su veliku zahvalu svih sudionika za izvanrednu organizaciju.

Nakon podjele sportskih pehara i medalja najboljima, uz večeru i tamburašku glazbu natjecatelji su sa svojim gostima završili još jedno sportsko i prijateljsko druženje. Sljedeće go­dine domaćin 13. Sportsko-rekreativnih susreta SUH-a Osječ- ko-baranjske županije će biti Udruga SUH-a Vuka.

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

Iza sedam brda i sedam gora: Tamo sama živi Jolanda Flego

Administrator

Povećajte svoje mirovine. Počnite uživati u svojim plodovima rada i unesite osvježenje u svoj život

Administrator

Dođite na besplatni sistematski pregled

Administrator

Kroz ambulantu ove bake u njenih je 47 godina staža prošla cijela Zagora: legenda drniškog zdravstva otkriva kakve je sve šokove doživjela na poslu, no bilo je i smiješnih zgoda

Administrator

Kretanje znači život: Manjak fizičke aktivnosti jedan od glavnih uzroka obolijevanja

Administrator

Kako se riješiti stresa prirodnim sredstvima

Administrator